Zorg goed voor je energie! Leer hoe je dat doet. Ga meer geaard en energieker de Kerstperiode en het nieuwe jaar in. Geef je nu op!

4 december 2017 start de serie van drie bijeenkomsten met als thema ‘Mijn energie’.

Hoe en waar voel ik mijn eigen energie in mijn lichaam stromen? Hoe blijf ik in mijn energie in de verbinding met anderen? Deze avonden helpen je dit bewuster te voelen. In je kracht staan en blijven staan, wat is daarvoor nodig? We onderzoeken het samen.

4, 11 en 18 december 2017
Golstraat 7 Deventer
19.30 – 21.30 uur

Maarten Vergouwen
Karin Spijkerman

Kom naar de informatieavond op maandag 20 november a.s.
of kijk in de agenda en reserveer je plek meteen.

Direct aanmelden

Bel voor informatie: 06 41 00 85 98
(Maarten Vergouwen)

DOWNLOAD FLYER:

Flyer MijnEnergie versie 2 nov2017